De dansk amerikanske lande
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Bord | |
2 | Brennevin, fransk | |
3 | Brennevin, spansk | |
4 | Brisling | |
5 | Bygg | ordnet.dk |
6 | Eddik | |
7 | Eddik, vineddik | |
8 | Erter | |
9 | Fiskevare, titling | lokalhistoriewiki.no |
10 | Flesk, røkt | |
11 | Flesk, saltet | |
12 | Flyndre | |
13 | Gryn | |
14 | Hasselnøtter | |
15 | Havre | |
16 | Havre, dansk | |
17 | Hvetemel | |
18 | Kalk | |
19 | Kjøtt | |
20 | Kjøtt, saltet | |
21 | Klippfisk | |
22 | Laks | |
23 | Laks, røkt | |
24 | Laks, saltet | |
25 | Lange | ordnet.dk |
26 | Lange, saltet | |
27 | Lange, tørket | |
28 | Lys, talglys | |
29 | Makrell | |
30 | Murstein | |
31 | Ost | |
32 | Pølser | |
33 | Pølser, saltede | |
34 | Rugmel | |
35 | Sei | |
36 | Sei, saltet | |
37 | Seilduk | |
38 | Sild | |
39 | Sild, norsk | |
40 | Sild, røkt | |
41 | Sild, saltet | |
42 | Sild, svensk | |
43 | Skinker | |
44 | Skinn, bukkeskinn | |
45 | Skinn, får og lam | |
46 | Smør | |
47 | Steinkull | |
48 | Talg | |
49 | Tjære | |
50 | Torsk | |
51 | Tran | |
52 | Tunger, oksetunger | |
53 | Tunger, oksetunger, saltet | |
54 | Tørrfisk | |
55 | Vin, fransk | |
56 | Vin, madeira |