De danske amerikanske øyer
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Agurker | |
2 | Bord, furu | |
3 | Brisling | |
4 | Bøklinger, røkte | |
5 | Flesk, røkt | |
6 | Flesk, saltet | |
7 | Hasselnøtter | |
8 | Havregryn | |
9 | Kabelgarn | ordnet.dk |
10 | Kalk | |
11 | Kjøtt, røkt | |
12 | Kjøtt, saltet | |
13 | Klippfisk | |
14 | Laks, røkt | |
15 | Laks, saltet | |
16 | Laksebuker | |
17 | Lange, tørket | |
18 | Lys, talglys | |
19 | Makrell | |
20 | Ost | |
21 | Rav og rekling | lokalhistoriewiki.no lokalhistoriewiki.no |
22 | Saft av rips | |
23 | Saft av tyttebær | |
24 | Sei, saltet | |
25 | Sild, saltet | |
26 | Smør | |
27 | Stivelse | |
28 | Sundmager | ordnet.dk ordnet.dk |
29 | Svellinger, røkte | |
30 | Talg | |
31 | Tran | |
32 | Tunger, oksetunger, røkte | |
33 | Tyttebær | |
34 | Tørrfisk | |
35 | Verken, plukket | ordnet.dk |
36 | Øl | |
37 | Ål, saltet | |
38 | ÅÅÅ Må sjekkes ??? |