Mecklenburg
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Ansjos | |
2 | Bokhvetegryn | |
3 | Brød, hvetebrød, hardt og mykt | |
4 | Brød, rugbrød | |
5 | Brød, rugbrød, hardt og mykt | |
6 | Buteljer, glass, grønne | |
7 | Bygg | ordnet.dk |
8 | Byggryn | |
9 | Dreierarbeid | |
10 | Eddik | |
11 | Erter | |
12 | Fenikkelfrø | |
13 | Fetevarer, flesk røket | |
14 | Fetevarer, kjøtt, røket, tørket eller speket | |
15 | Fetevarer, kjøtt og pølser | |
16 | Fetevarer, ost | |
17 | Fetevarer, pølser, røkede og saltede | |
18 | Fiskevarer, annen fisk, saltet | |
19 | Fiskevarer, tørre og røkte, laks untatt | |
20 | Frukter, epler, pærer og kirsebær og des like, friske | |
21 | Frukter, tørre, samt bær til apotekerene | |
22 | Fugler: høns, kalkun, gjess, ender og des like | |
23 | Hamp, uheklet | |
24 | Honning | |
25 | Horn, andre sorter | |
26 | Humle | |
27 | Hvete | |
28 | Hvetemel | |
29 | Jern, plater, støpte | |
30 | Kaffe | |
31 | Kork, propper | |
32 | Kummen | lokalhistoriewiki.no |
33 | Laks, røkt | |
34 | Linfrø | |
35 | Linser | |
36 | Løk, alle slag, blomsterløk untat | |
37 | Malt | |
38 | Matter, gamle | |
39 | Matter, pakkmatter | |
40 | Nudler, vermichellig, makaroni | |
41 | Pepperot | |
42 | Pipehoder, alle slag med og uten beslag | |
43 | Pipestaver | holbergordbog.dk |
44 | Repslagerarbeid | |
45 | Rug | |
46 | Rugmel | |
47 | Salt | |
48 | Sild, saltet | |
49 | Skinn, bukk, rein og elg | |
50 | Skinn, hvalross | |
51 | Staver, oksehodestaver | |
52 | Staver, tønnestaver | |
53 | Sukker, raffinert, hvitt og kandissukker | |
54 | Svisker og sviskemos | |
55 | Tobakk, røyk og skråtobakk | |
56 | Tobakk, snus | |
57 | Tran | |
58 | Trævarer, tømmer og trelast | |
59 | Tømmer og trevarer i mindre dele | |
60 | Ved | |
61 | Vin, på fustasjer | |
62 | Østers, fersk |