Norge, utført fra byens, stiftets og nordlandenes producter og forarbeidelser
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Aske, tangaske | |
2 | Bord | |
3 | Brisling | |
4 | Brosme | |
5 | Fiskevare, titling | lokalhistoriewiki.no |
6 | Flyndre | |
7 | Hasselnøtter | |
8 | Hatter, regnhatter | |
9 | Huder, reinsdyr | |
10 | Kjøtt, røkt | |
11 | Kjøtt, saltet | |
12 | Klippfisk | |
13 | Krutt | |
14 | Laks, røkt | |
15 | Laksebuker | |
16 | Laksetunger | |
17 | Lange | ordnet.dk |
18 | Lange, tørket | |
19 | Lys, talglys | |
20 | Makrell | |
21 | Multegrøt | |
22 | Nakker | ordnet.dk |
23 | Ost | |
24 | Rav og rekling | lokalhistoriewiki.no lokalhistoriewiki.no |
25 | Rekling | lokalhistoriewiki.no ordnet.dk |
26 | Ryer, ullryer | |
27 | Salt, fransk | |
28 | Salt, spansk | |
29 | Sei | |
30 | Sild | |
31 | Skinn, får | |
32 | Skinn, geiteskinn | |
33 | Skinn, reinsdyrskinn | |
34 | Sko, støvler og tøffler | |
35 | Slipesteiner | ordnet.dk |
36 | Smør | |
37 | Steinkull | |
38 | Talg | |
39 | Tobakksblader, virginia | |
40 | Torsk | |
41 | Tran | |
42 | Tørrfisk |