Norge eller provinsene
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Bokhvetegryn | |
2 | Bygg, skotsk | |
3 | Erter | |
4 | Flesk | |
5 | Gryn, bygg og havre | |
6 | Hansker, hjemmelagde | |
7 | Humle | |
8 | Hvetemel, skotsk | |
9 | Hvitting, saltet | |
10 | Jern, stangjern | |
11 | Kjøtt, røkt | |
12 | Klede, vanlig | |
13 | Kolje, saltet | |
14 | Makrell, salt | |
15 | Malt | |
16 | Mort, saltet | |
17 | Rug | |
18 | Salt, fransk | |
19 | Sei, saltet | |
20 | Sild, røkt eller saltet | |
21 | Sild, saltet | |
22 | Skaufus flyndre | |
23 | Smør | |
24 | Svellinger | lokalhistoriewiki.no |
25 | Torsk, salt | |
26 | Tørrfisk |