Portugal
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Ansjos | |
2 | Appelsiner | |
3 | Bark, andre sorter | |
4 | Bord, furu, dobbelte, a 20 riksdaler per 100 | |
5 | Bord a 2 1/2 riksdaler | |
6 | Brennevin, spansk, opplag | |
7 | Brunrødt | |
8 | Fetevarer, flesk, alle slag | |
9 | Fetevarer, kjøtt og pølser | |
10 | Fiken | |
11 | Fiskevarer, annen fisk, saltet | |
12 | Fiskevarer, tørre og røkte, laks untatt | |
13 | Flor, hårflor | |
14 | Gallepler | lokalhistoriewiki.no ordnet.dk |
15 | Kastanjer | |
16 | Klippfisk | |
17 | Korinter | |
18 | Kork, propper | |
19 | Kurvmakerarbeid | |
20 | Laks, saltet | |
21 | Lys, talglys | |
22 | Lys, vokslys, hvite | |
23 | Løk | |
24 | Macrongryn | |
25 | Mandler | |
26 | Matter | |
27 | Matter, gulvmatter | |
28 | Muskattblomme | |
29 | Nudler | |
30 | Olje, bomolje | ordnet.dk |
31 | Ost, syltet | |
32 | Pomeranser | lokalhistoriewiki.no |
33 | Risengryn | |
34 | Rosiner | |
35 | Salt | |
36 | Salt, Cadis | |
37 | Salt, fransk | |
38 | Salt, portugisisk | |
39 | Salt, spansk | |
40 | Sild, saltet | |
41 | Sitroner | |
42 | Sjokolade | |
43 | Smør | |
44 | Spirer, 5 palmer, a 48 skilling per stykk | lokalhistoriewiki.no |
45 | Sukat | |
46 | Tran | |
47 | Trævarer, tømmer og trelast | |
48 | Valnøtter | |
49 | Ved, bjørkeved | |
50 | Vin, champagne | |
51 | Vin, fransk | |
52 | Vin, hetvin | |
53 | Vin, hetvin, fransk, portugisisk, rhinsk | |
54 | Vin, madeira | |
55 | Vin, portugisisk | |
56 | Vinduer |