| Sted: | Stavanger | 
| År: | 1846 | 
| Type: | Priskurant | 
| Valuta: | Speciedaler (1816 – 1874) | 
| Kilder: | Norges Bank | 
| Notat: | Data gitt av Jan Tore Klovland. For forskningen se Norges Banks Working Paper 2013.23: http://www.norges-bank.no/en/Published/Papers/Working-Papers/2013/WP-201323/ | 
Last ned som regneark.
| Nr. | Handelsvare | Enhet | Mengde | Oktober | November | V.g. | Notat | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | |||||||||||
| 1 | BUTTER [SMOR] - Farm butter (Hardanger) bondesmør - C1_12 | kg | 1 | 36 24/25 | 37 | |||||||||||
| 2 | SALT [SALT] - St Ubes - P1_21 | tønner | 1 | 1 | 21 | 1 | 21 | |||||||||
| 3 | SALT [SALT] - Trapani - P1_22 | tønner | 1 | 1 | 21 | 1 | 21 | |||||||||
| 4 | TALLOW [TALG] - Tallow - M3_10 | mark | 1 | 6 24/25 | 7 | |||||||||||
Priser er gitt i daler og skilling.
V.g. – Vektet gjennomsnitt hvor hver pris er vektet likt med antall dager prisen gjelder for.