| Sted: | Stavanger |
| År: | 1861 |
| Type: | Priskurant |
| Valuta: | Speciedaler (1816 – 1874) |
| Kilder: | Norges Bank |
| Notat: | Data gitt av Jan Tore Klovland. For forskningen se Norges Banks Working Paper 2013.23: http://www.norges-bank.no/en/Published/Papers/Working-Papers/2013/WP-201323/ |
Last ned som regneark.
| Nr. | Handelsvare | Enhet | Mengde | Oktober | Notat | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Fra | Til | |||||||
| 1 | BUTTER [SMOR] - Farm butter (Hardanger) bondesmør - C1_12 | kg | 1 | 42 | ||||
| 2 | CHEESE [OST] - Sour milk cheese gammelost - C2_11 | kg | 1 | 20 1/25 | ||||
| 3 | COTTON GOODS [BOMULLSVARER] - Plain cloth stoff (verken) - L2_1 | alen | 1 | 14 1/25 | ||||
| 4 | TALLOW [TALG] - Tallow - M3_10 | mark | 1 | 8 1/25 | ||||
| 5 | WOOL [ULL] - Wool average of price range - L3_2 | mark | 1 | 13 11/25 | ||||
| 6 | WOOLLEN GOODS [ULLVARER] - Frieze grey vadmel grå - L4_4 | alen | 1 | 24 24/25 | ||||
| 7 | WOOLLEN GOODS [ULLVARER] - Frieze white vadmel hvit - L4_3 | alen | 1 | 18 24/25 | ||||
Priser er gitt i daler og skilling.