Sted: | Trondheim |
År: | 1868 |
Type: | Priskurant |
Valuta: | Speciedaler (1816 – 1874) |
Kilder: | Norges Bank |
Notat: | Data gitt av Jan Tore Klovland. For forskningen se Norges Banks Working Paper 2013.23: http://www.norges-bank.no/en/Published/Papers/Working-Papers/2013/WP-201323/ |
Last ned som regneark.
Nr. | Handelsvare | Enhet | Mengde | Januar | Februar | Mars | April | Mai | Juni | Juli | August | September | Oktober | November | Desember | V.g. | Notat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | |||||||||||||||||||||||||||||||
1 | BACON [FLESK] - Bacon - B4_9 | kg | 1 | 24 | 24 9/25 | 24 3/5 | 24 3/5 | 25 1/5 | 29 2/5 | 24 | 24 | 23 2/5 | 23 4/25 | 25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2 | BEEF [STORFEKJØTT] - Beef (oxen), average quality - B1_17 | kg | 1 | 12 9/25 | 14 4/25 | 14 19/25 | 17 2/5 | 18 3/5 | 21 | 21 24/25 | 19 1/5 | 15 9/25 | 14 4/25 | 14 4/25 | 14 4/25 | 16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 | MUTTON [SAUEKJØTT] - Mutton, fresh - B2_4 | kg | 1 | 20 4/25 | 20 4/25 | 17 4/25 | 15 24/25 | 13 4/5 | 12 | 12 24/25 | 14 4/25 | 16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 | VEAL [KALVEKJØTT] - Veal, average quality - B3_15 | kg | 1 | 7 1/5 | 6 24/25 | 8 2/5 | 9 | 9 3/5 | 11 1/25 | 11 1/25 | 9 6/25 | 7 4/5 | 8 4/25 | 8 4/25 | 9 |
Priser er gitt i daler og skilling.
V.g. – Vektet gjennomsnitt hvor hver pris er vektet likt med antall dager prisen gjelder for.