Sted: | Trondheim |
År: | 1871 |
Type: | Priskurant |
Valuta: | Speciedaler (1816 – 1874) |
Kilder: | Norges Bank |
Notat: | Data gitt av Jan Tore Klovland. For forskningen se Norges Banks Working Paper 2013.23: http://www.norges-bank.no/en/Published/Papers/Working-Papers/2013/WP-201323/ |
Last ned som regneark.
Nr. | Handelsvare | Enhet | Mengde | Januar | Februar | Mars | April | Mai | Juli | August | September | Oktober | November | Desember | V.g. | Notat | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | Fra | Til | |||||||||||||||||||||||||||||
1 | BACON [FLESK] - Bacon - B4_9 | kg | 1 | 21 | 21 | 20 19/25 | 24 | 22 14/25 | 24 | 20 19/25 | 21 | 22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2 | BEEF [STORFEKJØTT] - Beef (oxen), average quality - B1_17 | kg | 1 | 12 24/25 | 12 24/25 | 13 1/5 | 14 4/25 | 18 3/5 | 17 4/25 | 18 24/25 | 16 4/5 | 13 4/5 | 11 2/5 | 13 14/25 | 15 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 | MUTTON [SAUEKJØTT] - Mutton, fresh - B2_4 | kg | 1 | 14 4/25 | 14 4/25 | 13 1/5 | 12 | 15 | 14 2/5 | 12 24/25 | 12 | 12 9/25 | 12 | 13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
4 | VEAL [KALVEKJØTT] - Veal, average quality - B3_15 | kg | 1 | 8 4/25 | 8 4/25 | 8 4/25 | 9 | 9 | 9 | 9 | 6 24/25 | 6 24/25 | 8 4/25 | 8 |
Priser er gitt i daler og skilling.
V.g. – Vektet gjennomsnitt hvor hver pris er vektet likt med antall dager prisen gjelder for.