Sted: | Fritzøe |
År: | 1729 |
Type: | Provianttakst |
Valuta: | Riksdaler courant (1625 – 1813) |
Kilder: | Digitalarkivet |
Notat: |
Last ned som regneark.
Nr. | Handelsvare | Enhet | Mengde | 02-01 – 02-01 | Notat | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Fra | Til | |||||||
1 | Rug | tønner | 1 | 2 | 48 | |||
2 | Bygg | tønner | 1 | 2 | ||||
3 | Havre | tønner | 1 | 1 | 12 | |||
4 | Malt | tønner | 1 | 2 | ||||
5 | Erter | tønner | 1 | 3 | ||||
6 | Bokhvetegryn | tønner | 1 | 5 | 32 | |||
7 | Smør | tønner | 1 | 18 | ||||
8 | Flesk | skippund | 1 | 20 | ||||
9 | Ost | skippund | 1 | 10 | ||||
10 | Kjøtt, vesterlands | tønner | 1 | 3 | ||||
11 | Byggryn | skjepper | 1 | 52 |
Priser er gitt i daler og skilling.