| Sted: | Fritzøe |
| År: | 1729 |
| Type: | Provianttakst |
| Valuta: | Riksdaler courant (1625 – 1813) |
| Kilder: | Digitalarkivet |
| Notat: |
Last ned som regneark.
| Nr. | Handelsvare | Enhet | Mengde | 02-01 – 02-01 | Notat | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Fra | Til | |||||||
| 1 | Rug | tønner | 1 | 2 | 48 | |||
| 2 | Bygg | tønner | 1 | 2 | ||||
| 3 | Havre | tønner | 1 | 1 | 12 | |||
| 4 | Malt | tønner | 1 | 2 | ||||
| 5 | Erter | tønner | 1 | 3 | ||||
| 6 | Bokhvetegryn | tønner | 1 | 5 | 32 | |||
| 7 | Smør | tønner | 1 | 18 | ||||
| 8 | Flesk | skippund | 1 | 20 | ||||
| 9 | Ost | skippund | 1 | 10 | ||||
| 10 | Kjøtt, vesterlands | tønner | 1 | 3 | ||||
| 11 | Byggryn | skjepper | 1 | 52 | ||||
Priser er gitt i daler og skilling.