Søk etter disse varene samlet.
| Nr. | Vare |
|---|---|
| 1 | Abbor |
| 2 | Abbor, tørr |
| 3 | Ansjos |
| 4 | Ansjos, brisling og sardeller |
| 5 | Brisling |
| 6 | Brisling, saltet |
| 7 | Brisling eller sild |
| 8 | Brisling eller sild, saltet |
| 9 | Brisling og sild |
| 10 | Brisling og sild, saltet |
| 11 | Fisk |
| 12 | Fisk, bergensk |
| 13 | Fisk, islandsk |
| 14 | Fisk, rå |
| 15 | Fisk, rå og salt |
| 16 | Fisk, råskjær og sei |
| 17 | Fisk, saltet |
| 18 | Fisk diverse, saltet |
| 19 | Fiskeagn |
| 20 | Fisketunger |
| 21 | Fisketunger, tørre |
| 22 | Fiskevare, titling |
| 23 | Fiskevarer |
| 24 | Fiskevarer, annen fisk, saltet |
| 25 | Fiskevarer, annen fisk, tørr og røkt |
| 26 | Fiskevarer, annen saltet fisk og rogn |
| 27 | Fiskevarer, tørre og røkte, laks untatt |
| 28 | Fisk i skruefader |
| 29 | Fisk og kveite, salt |
| 30 | Flyndre |
| 31 | Flyndre, jydsk |
| 32 | Flyndre, saltet |
| 33 | Flyndre, tørr |
| 34 | Gråsei |
| 35 | Gråsei, saltet |
| 36 | Gråsei, stor og middels |
| 37 | Gråsei, tørr |
| 38 | Hellefisk |
| 39 | Hellefisk, rogn |
| 40 | Hellefisk, rå |
| 41 | Hellefisk, saltet |
| 42 | Hellefisk, tørr |
| 43 | Helt, røkt |
| 44 | Helt, røkt og saltet |
| 45 | Helt, salt |
| 46 | Helt, tørr |
| 47 | Hvitting |
| 48 | Hvitting, saltet |
| 49 | Hvitting, tørre |
| 50 | Kabliau |
| 51 | Kabliau, saltet |
| 52 | Kielsporer |
| 53 | Klippfisk og tørrfisk |
| 54 | Kolje |
| 55 | Kolje, saltet |
| 56 | Kolje, tørket |
| 57 | Laks |
| 58 | Laks, fersk |
| 59 | Laks, finnmarks |
| 60 | Laks, halve laks eller svellinger |
| 61 | Laks, mindre laks eller ørreter |
| 62 | Laks, rygg og hoder, saltet |
| 63 | Laks, røkt |
| 64 | Laks, røkt eller speket |
| 65 | Laks, røkt og svellinger |
| 66 | Laks, saltet |
| 67 | Laks, saltet og røkt |
| 68 | Laks, saltet og urøkt |
| 69 | Laks, speket |
| 70 | Laks, speket, norsk |
| 71 | Laks, store |
| 72 | Laks, svelling |
| 73 | Laks, syltet |
| 74 | Laks, tørket |
| 75 | Laksebuker |
| 76 | Laksebuker, røkte |
| 77 | Laksefisk, helt |
| 78 | Laksehoder |
| 79 | Laks eller ørret, mindre |
| 80 | Laksetunger |
| 81 | Laks og laksebuker |
| 82 | Laks og svelling, røkt |
| 83 | Laks og svelling, speket |
| 84 | Laks og svellinger, saltet |
| 85 | Laks og svellinger, tørre |
| 86 | Lange |
| 87 | Lange, buker, tørket |
| 88 | Lange, saltet |
| 89 | Lange, tørket |
| 90 | Makrell |
| 91 | Makrell, rafn |
| 92 | Makrell, rogn |
| 93 | Makrell, røkt |
| 94 | Makrell, rå |
| 95 | Makrell, salt |
| 96 | Makrell, små og store |
| 97 | Makrell, tørre |
| 98 | Mekrell, herfra udført og uforhandlet igien indført |
| 99 | Negenøye |
| 100 | Rekling, laks |
| 101 | Rogn |
| 102 | Rogn, saltet |
| 103 | Sei |
| 104 | Sei, saltet |
| 105 | Sei, store |
| 106 | Sei, tørket |
| 107 | Sei, tørket avskjær |
| 108 | Seiufs |
| 109 | Sild |
| 110 | Sild, bondesild |
| 111 | Sild, fersk |
| 112 | Sild, hollandsk |
| 113 | Sild, norsk |
| 114 | Sild, røkt |
| 115 | Sild, røkt, nordlandsk |
| 116 | Sild, røkt eller saltet |
| 117 | Sild, røkt og saltet |
| 118 | Sild, røkt og tørket |
| 119 | Sild, røkt og vindtørket |
| 120 | Sild, saltet |
| 121 | Sild, saltet, jysk |
| 122 | Sild, saltet, nordlandsk |
| 123 | Sild, saltet, norsk |
| 124 | Sild, saltet, til magasinet |
| 125 | Sild, Saltet kjøpmanssild |
| 126 | Sild, saltet og tørket |
| 127 | Sild, skotsk |
| 128 | Sild, stekt |
| 129 | Sild, svensk |
| 130 | Sild, til magasinet |
| 131 | Sild, tørket |
| 132 | Sild, tørket, jysk |
| 133 | Sild, tørr og røkt |
| 134 | Sild, vindtørket |
| 135 | Sild, vårsild |
| 136 | Sild og torsk, saltet |
| 137 | Sild til Akershus festning |
| 138 | Svellinger |
| 139 | Svellinger, røkte |
| 140 | Svellinger, salte |
| 141 | Svellinger, saltede hoder og rygger |
| 142 | Svellinger, tørre |
| 143 | Svellingrygger, saltet |
| 144 | Torskerogn |
| 145 | Ål |
| 146 | Ål, røkt |
| 147 | Ål, røkt eller tørket |
| 148 | Ål, røkt og tørket |
| 149 | Ål, saltet |
| 150 | Ål, tørket |