Søk etter disse varene samlet.
Nr. | Vare |
---|---|
1 | Abbor |
2 | Abbor, tørr |
3 | Ansjos |
4 | Ansjos, brisling og sardeller |
5 | Brisling |
6 | Brisling, saltet |
7 | Brisling eller sild |
8 | Brisling eller sild, saltet |
9 | Brisling og sild |
10 | Brisling og sild, saltet |
11 | Fisk |
12 | Fisk, bergensk |
13 | Fisk, islandsk |
14 | Fisk, rå |
15 | Fisk, rå og salt |
16 | Fisk, råskjær og sei |
17 | Fisk, saltet |
18 | Fisk diverse, saltet |
19 | Fiskeagn |
20 | Fisketunger |
21 | Fisketunger, tørre |
22 | Fiskevare, titling |
23 | Fiskevarer |
24 | Fiskevarer, annen fisk, saltet |
25 | Fiskevarer, annen fisk, tørr og røkt |
26 | Fiskevarer, annen saltet fisk og rogn |
27 | Fiskevarer, tørre og røkte, laks untatt |
28 | Fisk i skruefader |
29 | Fisk og kveite, salt |
30 | Flyndre |
31 | Flyndre, jydsk |
32 | Flyndre, saltet |
33 | Flyndre, tørr |
34 | Gråsei |
35 | Gråsei, saltet |
36 | Gråsei, stor og middels |
37 | Gråsei, tørr |
38 | Hellefisk |
39 | Hellefisk, rogn |
40 | Hellefisk, rå |
41 | Hellefisk, saltet |
42 | Hellefisk, tørr |
43 | Helt, røkt |
44 | Helt, røkt og saltet |
45 | Helt, salt |
46 | Helt, tørr |
47 | Hvitting |
48 | Hvitting, saltet |
49 | Hvitting, tørre |
50 | Kabliau |
51 | Kabliau, saltet |
52 | Kielsporer |
53 | Klippfisk og tørrfisk |
54 | Kolje |
55 | Kolje, saltet |
56 | Kolje, tørket |
57 | Laks |
58 | Laks, fersk |
59 | Laks, finnmarks |
60 | Laks, halve laks eller svellinger |
61 | Laks, mindre laks eller ørreter |
62 | Laks, rygg og hoder, saltet |
63 | Laks, røkt |
64 | Laks, røkt eller speket |
65 | Laks, røkt og svellinger |
66 | Laks, saltet |
67 | Laks, saltet og røkt |
68 | Laks, saltet og urøkt |
69 | Laks, speket |
70 | Laks, speket, norsk |
71 | Laks, store |
72 | Laks, svelling |
73 | Laks, syltet |
74 | Laks, tørket |
75 | Laksebuker |
76 | Laksebuker, røkte |
77 | Laksefisk, helt |
78 | Laksehoder |
79 | Laks eller ørret, mindre |
80 | Laksetunger |
81 | Laks og laksebuker |
82 | Laks og svelling, røkt |
83 | Laks og svelling, speket |
84 | Laks og svellinger, saltet |
85 | Laks og svellinger, tørre |
86 | Lange |
87 | Lange, buker, tørket |
88 | Lange, saltet |
89 | Lange, tørket |
90 | Makrell |
91 | Makrell, rafn |
92 | Makrell, rogn |
93 | Makrell, røkt |
94 | Makrell, rå |
95 | Makrell, salt |
96 | Makrell, små og store |
97 | Makrell, tørre |
98 | Mekrell, herfra udført og uforhandlet igien indført |
99 | Negenøye |
100 | Rekling, laks |
101 | Rogn |
102 | Rogn, saltet |
103 | Sei |
104 | Sei, saltet |
105 | Sei, store |
106 | Sei, tørket |
107 | Sei, tørket avskjær |
108 | Seiufs |
109 | Sild |
110 | Sild, bondesild |
111 | Sild, fersk |
112 | Sild, hollandsk |
113 | Sild, norsk |
114 | Sild, røkt |
115 | Sild, røkt, nordlandsk |
116 | Sild, røkt eller saltet |
117 | Sild, røkt og saltet |
118 | Sild, røkt og tørket |
119 | Sild, røkt og vindtørket |
120 | Sild, saltet |
121 | Sild, saltet, jysk |
122 | Sild, saltet, nordlandsk |
123 | Sild, saltet, norsk |
124 | Sild, saltet, til magasinet |
125 | Sild, Saltet kjøpmanssild |
126 | Sild, saltet og tørket |
127 | Sild, skotsk |
128 | Sild, stekt |
129 | Sild, svensk |
130 | Sild, til magasinet |
131 | Sild, tørket |
132 | Sild, tørket, jysk |
133 | Sild, tørr og røkt |
134 | Sild, vindtørket |
135 | Sild, vårsild |
136 | Sild og torsk, saltet |
137 | Sild til Akershus festning |
138 | Svellinger |
139 | Svellinger, røkte |
140 | Svellinger, salte |
141 | Svellinger, saltede hoder og rygger |
142 | Svellinger, tørre |
143 | Svellingrygger, saltet |
144 | Torskerogn |
145 | Ål |
146 | Ål, røkt |
147 | Ål, røkt eller tørket |
148 | Ål, røkt og tørket |
149 | Ål, saltet |
150 | Ål, tørket |