Brukerveiledning · Opphavsrett · Nedlasting · English

Varegruppen: Fiskevarer

Søk etter disse varene samlet.

Nr. Vare
1 Abbor
2 Abbor, tørr
3 Ansjos
4 Ansjos, brisling og sardeller
5 Brisling
6 Brisling, saltet
7 Brisling eller sild
8 Brisling eller sild, saltet
9 Brisling og sild
10 Brisling og sild, saltet
11 Fisk
12 Fisk, bergensk
13 Fisk, islandsk
14 Fisk, rå
15 Fisk, rå og salt
16 Fisk, råskjær og sei
17 Fisk, saltet
18 Fisk diverse, saltet
19 Fiskeagn
20 Fisketunger
21 Fisketunger, tørre
22 Fiskevare, titling
23 Fiskevarer
24 Fiskevarer, annen fisk, saltet
25 Fiskevarer, annen fisk, tørr og røkt
26 Fiskevarer, annen saltet fisk og rogn
27 Fiskevarer, tørre og røkte, laks untatt
28 Fisk i skruefader
29 Fisk og kveite, salt
30 Flyndre
31 Flyndre, jydsk
32 Flyndre, saltet
33 Flyndre, tørr
34 Gråsei
35 Gråsei, saltet
36 Gråsei, stor og middels
37 Gråsei, tørr
38 Hellefisk
39 Hellefisk, rogn
40 Hellefisk, rå
41 Hellefisk, saltet
42 Hellefisk, tørr
43 Helt, røkt
44 Helt, røkt og saltet
45 Helt, salt
46 Helt, tørr
47 Hvitting
48 Hvitting, saltet
49 Hvitting, tørre
50 Kabliau
51 Kabliau, saltet
52 Kielsporer
53 Klippfisk og tørrfisk
54 Kolje
55 Kolje, saltet
56 Kolje, tørket
57 Laks
58 Laks, fersk
59 Laks, finnmarks
60 Laks, halve laks eller svellinger
61 Laks, mindre laks eller ørreter
62 Laks, rygg og hoder, saltet
63 Laks, røkt
64 Laks, røkt eller speket
65 Laks, røkt og svellinger
66 Laks, saltet
67 Laks, saltet og røkt
68 Laks, saltet og urøkt
69 Laks, speket
70 Laks, speket, norsk
71 Laks, store
72 Laks, svelling
73 Laks, syltet
74 Laks, tørket
75 Laksebuker
76 Laksebuker, røkte
77 Laksefisk, helt
78 Laksehoder
79 Laks eller ørret, mindre
80 Laksetunger
81 Laks og laksebuker
82 Laks og svelling, røkt
83 Laks og svelling, speket
84 Laks og svellinger, saltet
85 Laks og svellinger, tørre
86 Lange
87 Lange, buker, tørket
88 Lange, saltet
89 Lange, tørket
90 Makrell
91 Makrell, rafn
92 Makrell, rogn
93 Makrell, røkt
94 Makrell, rå
95 Makrell, salt
96 Makrell, små og store
97 Makrell, tørre
98 Mekrell, herfra udført og uforhandlet igien indført
99 Negenøye
100 Rekling, laks
101 Rogn
102 Rogn, saltet
103 Sei
104 Sei, saltet
105 Sei, store
106 Sei, tørket
107 Sei, tørket avskjær
108 Seiufs
109 Sild
110 Sild, bondesild
111 Sild, fersk
112 Sild, hollandsk
113 Sild, norsk
114 Sild, røkt
115 Sild, røkt, nordlandsk
116 Sild, røkt eller saltet
117 Sild, røkt og saltet
118 Sild, røkt og tørket
119 Sild, røkt og vindtørket
120 Sild, saltet
121 Sild, saltet, jysk
122 Sild, saltet, nordlandsk
123 Sild, saltet, norsk
124 Sild, saltet, til magasinet
125 Sild, Saltet kjøpmanssild
126 Sild, saltet og tørket
127 Sild, skotsk
128 Sild, stekt
129 Sild, svensk
130 Sild, til magasinet
131 Sild, tørket
132 Sild, tørket, jysk
133 Sild, tørr og røkt
134 Sild, vindtørket
135 Sild, vårsild
136 Sild og torsk, saltet
137 Sild til Akershus festning
138 Svellinger
139 Svellinger, røkte
140 Svellinger, salte
141 Svellinger, saltede hoder og rygger
142 Svellinger, tørre
143 Svellingrygger, saltet
144 Torskerogn
145 Ål
146 Ål, røkt
147 Ål, røkt eller tørket
148 Ål, røkt og tørket
149 Ål, saltet
150 Ål, tørket